Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Πέρασαν οι γιορτές, μπήκαμε με δόξα και τιμή στο 2020, τα πρωταθλήματα κάνουν επανεκκίνηση και μαζί μπαίνει ξανά στη μάχη κι η παρούσα στήλη.

Πάμε να δούμε τις πρώτες προτάσεις του έτους.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ, 1 (1,92).
Από δύο ήττες προέρχεται η Εβερτον, αφού το πρόγραμμα την έστειλε σερί στις έδρες των δύο καλύτερων ομάδων της Αγγλίας. Αλλά με τον Αντσελότι στον πάγκο, δείχνει να έχει αναγεννηθεί και δεν θυμίζει καθόλου το συνοθύλευμα των περασμένων μηνών. Η Μπράιτον δεν τα πάει καθόλου άσχημα, αλλά είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας και πολύ δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση στους γηπεδούχους.

ΛΑΤΣΙΟ - ΝΑΠΟΛΙ, 1 (2,07).
Σε εξαιρετική κατάσταση οι πρωτευουσιάνοι, πάνε σφαίρα για Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ διατηρούν ελπίδες ακόμα και για το πρωτάθλημα, αν συνεχίσουν να παίζουν την ίδια μπάλα που έπαιζαν πριν τις γιορτές. Οι ναπολιτάνοι ξεκίνησαν με όνειρα να εκθρονίσουν τη Γιουβέντους και τελικά το πάνε καρφί να μη βγουν ούτε στο Γιουρόπα. Με βάση όσα είδαμε την περασμένη χρονιά, Λάτσιο χωρίς σκέψη.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ, 2-3 γκολ (1,97).
Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με στόχο να βρεθούν στα πλέι οφ για έξοδο στην Ευρώπη. Οι αρειανοί είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο, αλλά οι θεσσαλοί είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους στο σπίτι τους. Δεν θα ρισκάρω να ψάξω τελικό νικητή εδώ, αλλά θα προτιμήσω το σύνολο 2-3 γκολ.