Σε τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της προχώρησε η Στυλίδα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για την ενδυνάμωση της ομάδας στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Στην ουσία πρόκειται για τρεις επιστροφές ποδοσφαιριστών με καταγωγή από τη Στυλίδα, κάτι που καταδεικνύει πως αρχίζει εκ νέου ένα συμμάζεμα των δικών της παιδιών, για να χτιστεί  η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα που πήρε το Πρωτάθλημα στην Α' Φθιώτιδας αήττητη και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Συγκεκριμένα επέστρεψε, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Ζωγράφος.
Ο έμπειρος στόπερ, βρέθηκε στο Βόλο για επαγγελματικές υποχρεώσεις και αγωνίστηκε για ένα 6μηνο περίπου στον Ρήγα Φεραίο στην Α' Θεσσαλίας (Μαγνησίας).

Επίσης επιστρέφει και θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ο 20χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας, Θανάσης Μήτσου, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα Γύρο στην Α' Φθιώτιδας με τα Καλύβια.

Τέλος τη φανέλα του ΑΟΣ θα ξαναφορέσει ο ακραίος μεσοεπιθετικός, Θανάσης Τσότζορας, ο οποίος ξεκίνησε στον Προμηθέα Στυλίδας, στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΑΟΣ και βρέθηκε σαν φοιτητής στον Έβρο και αγωνίστηκε στον Άρδα Καστανέων στην Α' Κατηγορία.