Ανακοίνωση εξέδωσε τη Δευτέρα 20/1 η ΑΕ Εχιναίων παίρνοντας θέση για όλα τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο τοπικό ποδόσφαιρο ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ανήκει σε καμιά ομάδα και στηρίζει απόλυτα τον ΠΑΣ Λαμία.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου

"Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ ΕΧΙΝΑΊΩΝ θέλει να ενημερώσει όλους τους φίλους και φιλάθλους ότι έχει επιλέξει συνειδητά να μην ακολουθήσει τον δρόμο των ανακοινώσεων που το μόνο που πετυχαίνουν είναι να συμβάλλουν στο να δυναμιτίσουν το κλίμα ακόμα περισσότερο! 
Αυτός είναι ο λόγος που δεν απαντάμε στις δημοσιεύσεις και στις ανυπόστατες διαμαρτυρίες για τον αγώνα του Σαββάτου στο γήπεδο μας! 
Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και τιμούμε τους παράγοντες που τις απαρτίζουν και δεν συμμετέχουμε με οποιονδήποτε τρόπο στις γραφικότητες που κάποιοι αρέσκονται να κάνουν!!

Όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την ΕΠΣ Φθιώτιδας πήραμε ξεκάθαρη θέση με τον πλέον επίσημο τρόπο μέσα στα αρμόδια όργανα! Μόνη μας έννοια είναι ν υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση! Πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για το καλό και την διάσωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο νομό μας!

Μακάρι στο μέλλον να γινόμαστε είδηση μόνο για τις επιτυχίες των ομάδων και των αθλητών του νόμου σε όλα τα σπορ και όχι γελιογραφίες στα "μεσημεριαναδικα"!!
Στηρίζουμε απόλυτα την πρώτη ομάδα της πόλης μας και του νόμου τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και είμαστε οπαδοί του!!

Τέλος δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν ανήκουμε ούτε σε ομάδες... ούτε σε φατρίες που κάποιοι προσπαθούν να μας εντάξουν!!"