Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής 19/1 η ΕΠΣ Φθιώτιδας μετά το πέρας όλων των πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου μοιράζοντας συγχαρητήρια στα σωματεία που αντιστάθηκαν στις πιέσεις που δέχθηκαν και συμμετείχαν κανονικά στους αγώνες. Παράλληλη δείχνει κατανόηση και στη μειοψηφία των ομάδων καθώς η εξαπάτηση και η προπαγάνδα όπως αναφέρει ξεπέρασε κάθε όριο.


Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Φθιώτιδας:

"Η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας συγχαίρει τα σωματεία που αντιστάθηκαν στις πιέσεις και συμμετείχαν κανονικά, όπως ορίζει η νομοθεσία της Ε.Π.Ο. αλλά και ο σκοπός της ύπαρξής τους, στους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου και δεν επηρεάστηκαν από κάποιους που για το δικό τους συμφέρον προσπάθησαν παράνομα και αθέμιτα να τους εξαναγκάσουν σε αποχή για να δυναμιτίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Σαν διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων είμαστε στο πλευρό και της μικρής μειοψηφίας των σωματείων που αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στους προγραμματισμένους αγώνες, διότι καταλαβαίνουμε ότι η εξαπάτηση και η προπαγάνδα που δέχτηκαν από αυτούς τους ‘’κάποιους’’ ξεπέρασε κάθε όριο και κάθε προηγούμενο, γεγονός που καταδεικνύει ότι αυτοί οι «κάποιοι» μπροστά στο προσωπικό τους συμφέρον και όφελος αδιαφορούν και δεν σέβονται τους λίγους ανθρώπους που έχουν απομείνει σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και με τόσο κόπο συντηρούν τις ερασιτεχνικές ομάδες τους."