Καλημέρα. Τελευταίο σαββατοκύριακο του Γενάρη αυτό που διανύουμε. Με κύριο χαρακτηριστικό την απουσία της Πρέμιερ Λιγκ! 

Οι Άγγλοι λύσσαξαν να παίζουν ασταμάτητα ακόμα και μέσα στις γιορτές, αλλά τώρα που έχουν επανεκκινήσει τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, αυτοί το ρίξανε στο καθισιό.

Τέλος πάντων, ας περάσουμε στις σημερινές προτάσεις.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ, 1 (1,80).
Η εξαιρετική φετινή Φράιμπουργκ υποδέχεται την ουραγό Πάντερμπορν. Η παρουσία των δύο ομάδων τη τρέχουσα περίοδο δεν δικαιολογεί την απόδοση στη νίκη των γηπεδούχων. Δεν ξέρω τι όνειρο είδαν οι μπουκ, εγώ πάντως δεν περιμένω καμία νεκρανάσταση της Πάντερμπορν. Και γι' αυτό ποντάρω σε νίκη της Φράιμπουργκ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΤΖΕΝΟΑ, 1 (1,78).
Στο ίδιο μοτίβο κι αυτό το ματς, αφού η Φιορεντίνα υποδέχεται την τελευταία της βαθμολογίας Τζένοα. Δεν πάνε καλά φέτος οι βιόλα, αλλά απόψε έχουν ευκαιρία να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς και να πλησιάσουν τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισητήριο. Η ταλαίπωρη Τζένοα παλεύει τα παιχνίδια, αλλά το αποτέλεσμα είναι συνήθως αρνητικό. Γι' αυτό και δεν την εμπιστεύομαι ότι θα τη βγάλει καθαρή απόψε στη Φλωρεντία, οπότε θα βάλω τα λεφτά μου στον άσο.
.
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, 2-3 γκολ (2,02).
Η θεσσαλική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που αυτή την εποχή είναι απ' τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Θεωρώ αυτονόητο ότι και οι δύο προπονητές θα δώσουν βάση στην άμυνα και θα κρατήσουν χαμηλά το σκορ. Γι' αυτό και βρίσκω πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να λήξει το ματς με σύνολο 2-3 γκολ, κάτι που είναι και το πιο συνηθισμένο στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Καλή επιτυχία.