Καλημέρα. Λιγότερα τα σημερινά παιχνίδια, αλλά σίγουρα πιο ενδιαφέροντα, αφού διεξάγονται μεγάλες αναμετρήσεις. Στην Ελλάδα η ΑΕΚ περιμένει τον Ολυμπιακό, ενώ στο Καμπιονάτο έχουμε διπλή σύγκρουση σε Ρώμη και Νάπολι.

Οι σημερινές προτάσεις της στήλης.

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ, 2 (2,07).
Δεν κάνει καλή χρονιά η Γαλατασαράι, αλλά τον τελευταίο καιρό δείχνει αναγεννημένη και πλέον έχει φτάσει σε θέση βολής από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισητήριο. Η Κόνιασπορ παλεύει να κρατηθεί εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά η μεγάλη αδυναμία της είναι η αναιμική της επίθεση, μιας και σκοράρει κάτω από ένα γκολ ανά αγώνα. Η προιστορία είναι σαρωτική υπέρ των φιλοξενούμενων και περιμένω ότι κι απόψε θα επιβάλλουν την υπεροχή τους.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΝΤΙΣΣΕΛΝΤΟΡΦ, 1 & όβερ 2,5 γκολ (1,80).
Μεγάλη ευκαιρία για τη Λεβερκούζεν να ανοίξει τη ψαλίδα απ' τη Φράιμπουργκ που ηττήθηκε εντός έδρας χθες. Η Ντίσσελντορφ έχει πλέον συγκάτοικο στη τελευταία θέση τη Πάντερμπορν και δε νομίζω ότι έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεφύγει σήμερα από κει. Ασος σε συνδυασμό με όβερ είναι μια καλή επιλογή εδώ.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2-3 γκολ (1,97).
Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Και οι δύο προπονητές δίνουν μεγάλη σημασία στην άμυνα και δεν θα αλλάξουν σήμερα την τακτική τους. Θα το θεωρήσω πολύ μεγάλη έκπληξη αν σημειωθούν πάνω από τρία γκολ σ' αυτό το ματς. Το σύνολο 2-3 είναι πολύ πιο δυνατή επιλογή εδώ.

Καλή επιτυχία.