Το 300ο παιχνίδι του Παναιτωλικού στην ιστορία του στην Α’ Εθνική/Super League, είναι πλέον καθοριστικό.  

Ο στόχος της ομάδας του Αγρινίου παραμένει διπλός. Να αφήσει πίσω τον Πανιώνιο στην καταδικαστική τελευταία θέση και να προσπαθήσει να προλάβει κάποια άλλη ομάδα, να την μπλέξει σε περιπέτεια μπαράζ.

Ήδη όμως ο Αστέρας Τρίπολης είναι επτά βαθμούς μακριά και ο Βόλος 13 βαθμούς.

Τώρα λοιπόν είναι μια ευκαιρία του Παναιτωλικού, αλλά ο Ατρόμητος έχει φύγει με νίκη πέρσι και ισοπαλία πρόπερσι από τον το Αγρίνιο.

Το 2-0 του Φεβρουαρίου του 2017 είναι η μοναδική νίκη του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο στην έδρα του, από το 2011 που γύρισε στην κατηγορία, σε επτά παιχνίδια. Έχει ακόμα τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Ατρόμητος έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία μεταξύ τους, αλλά αυτές οι δύο νίκες είναι οι μοναδικές στα επτά τελευταία, όπου ο Παναιτωλικός έχει κερδίσει τα τρία.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να κάνει την πρώτη του νίκη πριν αλλάξει ο χρόνος, 2-0 τον ΟΦΗ. Σταμάτησε έτσι ένα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στους 17 αγώνες χωρίς νίκη και 10 εντός έδρας.

Τώρα θα επιχειρήσει να κάνει δεύτερη σερί νίκη στην έδρα του για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο. Πάντως έμεινε στο 0-0 μεσοβδόμαδα με τον Πανιώνιο.

Ο Παναιτωλικός παραμένει η ομάδα με την χειρότερη επίθεση, μόλις 11 γκολ, ενώ μοιράζεται τη χειρότερη άμυνα με τον Πανιώνιο, έχοντας δεχτεί από 30 γκολ.

Ο Ατρόμητος έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ λιγότερα από τον Παναιτωλικό, 28 δηλαδή, αλλά έχει βάλει 15 περισσότερα, 27 συνολικά.

Μόνο δύο ομάδες δεν έχουν βάλει γκολ στον Ατρόμητο. Ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας του.

Έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία, με εξαίρεση τη νίκη στη Λάρισα. Έχει κάνει δύο νίκες εκτός έδρας, και τις δύο στη Θεσσαλία, με Βόλο και ΑΕΛ, και μια ισοπαλία καθοδόν για τη Θεσσαλία, στη Λαμία!

Η ιστορία
Νίκες Παναιτωλικού: 4
Ισοπαλίες: 9
Νίκες Ατρομήτου: 6

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό
Νίκες Παναιτωλικού: 2
Ισοπαλίες: 5
Νίκες Ατρομήτου: 2

Στον πρώτο γύρο
28.09.2019: Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-0
(1’ σουτ Μανούσος, 87’ σουτ Μανούσος. Στο 90’ 2η κίτρινη Γιοβάνοβιτς του Παναιτωλικού)

Πέρσι
25.08.2018: Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-2
(42’ πέναλτι Μάζουρεκ – 36’ κεφαλιά Κουλούρης, 76’ κεφαλιά Κουλούρης)