Ο ΟΦΗ σταμάτησε το σερί ηττών του εκτός έδρας στις επτά και παράλληλα υποχρέωσε τον Πανιώνιο σε έβδομη διαδοχική ήττα, ρεκόρ στην ιστορία του.

Μετά από επτά διαδοχικές ήττες, ο ΟΦΗ κατάφερε να αποφύγει την ήττα στη Νέα Σμύρνη, για πρώτη φορά από τις 31 Αυγούστου, όταν είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό 3-1 στο "Σπύρος Λούης". Αυτή τη φορά νίκησε τον Πανιώνιο με 2-1, στην προσπάθειά του να μείνει στη μάχη της εξάδας.

Το αρνητικό ρεκόρ του ΟΦΗ είναι 12 ήττες στη σειρά εκτός έδρας και είχε γίνει από τον Φεβρουάριο του 1979 ως τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.

Μάλιστα και τότε αυτό το αρνητικό ρεκόρ του ΟΦΗ είχε σταματήσει στις 30 Δεκεμβρίου 1979 στη Νέα Σμύρνη, όταν είχε φέρει 2-2 με τον Πανιώνιο.

Η ήττα για τον Πανιώνιο ήταν η έβδομη στη σειρά, αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του, καθώς μετά την νίκη του επί του Παναιτωλικού στις 30 Νοεμβρίου 2019, ακολούθησαν ήττες από ΑΕΚ, Βόλο, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Λαμία, Παναθηναϊκό και τώρα τον ΟΦΗ.

Το προηγούμενο ρεκόρ του Πανιωνίου ήταν οι έξι ήττες από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 1984. Ήταν η σεζόν που έπαιξε την παραμονή του σε μπαράζ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το ισοφάρισε και με τον ΟΦΗ το κατέρριψε.