Επίσημα πλέον ο Φιορίν Ντουρμισάι ανήκει στον Άρη, μιας και ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε και βρίσκεται μέσα στην αποστολή της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά

Στην απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι με κανονική μεταγραφή προχώρησε ο Άρης ο οποίος βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες μέρες με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του παίκτη.
Ο 23χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα στην οποία είχε αγωνιστεί αρχικά με Καλλιθέα, Λαμία, Πανιώνιο και Ολυμπιακό ο οποίος τον είχε δώσει δανεικό πέρσι στην βελγική Μπέβερεν. Στο Βέλγιο ο «Ντούρμι» είχε μόλις 9 συμμετοχές, με το μόνο που μένει να γνωστοποιηθεί είναι το κόστος της μεταγραφής του και το συμβόλαιο του παίκτη.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Ideye, Abou Ba, Korhut, Martinez, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.