Με τρεις νέες μεταγραφές έκανε ποδαρικό ο Παναιτωλικός τη νέα χρονιά.
Συγκεκριμένα η Αγρινιώτικη ΠΑΕ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μουνιέ από τον Παναθηναίκό, του Μιχάλη Τζανακάκη από τον Άρη και την επιστροφή του Κέβιν Γκαρσία.

Αναλυτικά

ΠΑΕ Παναιτωλικός

Στην ομάδα μας ο Μουνιέ
Ο Αντονί Μουνιέ είναι από σήμερα και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. 
Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020 και άρχισε προπονήσεις. 
Σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Παναιτωλικού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά και να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα. Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, έτσι ώστε να κάνουμε ένα πολύ καλό β’ γύρο στο πρωτάθλημα και να οδηγήσουμε τον Παναιτωλικό πολύ ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα».


Επέστρεψε ο Κέβιν
Στον Παναιτωλικό επιστρέφει για το επόμενο εξάμηνο ο Κέβιν Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα μας και τη διετία 2014-2016. Στις δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας με περιμένουν και μου το έδειξαν με τα μηνύματα τους το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανέβουμε βαθμολογικά γρήγορα κάνοντας έναν καλό δεύτερο γύρο.


Στην ομάδα μας ο Τζανακάκης
Συμβόλαιο διάρκειας έως τον Ιούνιο του 2021 υπέγραψε ο Μανόλης Τζανακάκης και εντάσσεται στον Παναιτωλικό. Μετά την υπογραφή του δήλωσε: «Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι της από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω πολύ ωραία και αυτό ήταν που ήθελα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο στον οποίο πρέπει αν είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο και να δουλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».