Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό το βράδυ του Σαββάτου 18/1. 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προηγήθηκε στο 42’ με ωραία κεφαλιά του Μπεχαράνο από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από γύρισμα του Ρόμανιτς, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Ντάουντα στη μοναδική αδράνεια της άμυνας ενώ είχαν και δοκάρι στο 2΄ με τον Αλβάρες.


Η Λαμία δικαιούται να φωνάζει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου για μη αποβολή του Τζανακάκη, ο οποίος είχε ήδη κίτρινη και σταμάτησε υποσχόμενη επίθεση της Λαμίας με τον Ρόμανιτς. Ο Τζήλος του χαρίστηκε μη δείχνοντας του τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα θετικά για τους φιλοξενούμενους είναι η επανεμφάνιση του Ismail Sassi, που είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Λαμίας και ο οποίος πέρασε στο ματς στο τελευταίο λεπτό στη θέση του Δημούτσου.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Μάκης Χάβος): Κνετ, Ρόσα, Αλβάρες, Τσιγγάρας, Ντίας, Σίεστεντ, Γιοβάνοβιτς, Μάρτιν, Μπαΐροβιτς (72’ Ντάουντα), Τζανακάκης (57’ Tαχάρ), Ντάλσιο (60’ Ντουάρτε).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Ρόμανιτς (91΄Βύντρα), Μπεχαράνο, Δημούτσος (94’ Sassi), Καραμάνος, Σάλιακας (70’ Βασιλόγιαννης), Σκόνδρας.