Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 29/2 στο γήπεδο της Πελασγίας, ο Κεραυνός Βαθυκοίλου υποδέχθηκε τον Παμμωλιακό από τον οποίον γνώρισε την ήττα με σκορ 0-4.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 8΄ ο Στέλιος Ρίζος, το 0-2 σημειώθηκε στο 33΄ από τον Σπύρο Ρίζο,το 0-3 έγινε στο 39΄ από τον Στέλιο Ρίζο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 74΄ από τον Τσάρα. 

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 πόντους και οι φιλοξενούμενοι στην 5η  με 33 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Γρέσσο και Κέππα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ: Βαλωμένος, Μέρας, Gjishti, Κωστόπουλος Ε., Κωστόπουλος Ν., Παπαδόπουλος, Λινός (56΄ Κωστόπουλος Τρ.), Γιανακάς (77΄ Μπισμπιγιάννης Ηλ.), Γερογιάκομος, Μπισμπιγιάννης, Καραγεώργος (46΄  Μπούρχας).

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αποστόλου): Κοκονδύνης, Σκορδάς, Παταργιάς (74΄ Βαρυπάτης), Παπανικολάου, Μπράχος (46΄ Σάρρης), Γκούρλιας, Ρίζος Στ., Τσικίμης (74΄ Σπανός), Χριστοδούλου, Παπαναστασίου, Ρίζος Σπ. (46΄ Τσάρας)