Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το Σάββατο 15/2 στο γήπεδο της Πελασγίας ο Κεραυνός Βαθυκοίλου υποδέχθηκε την Προοδευτική Λάρυμνας από την οποία και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-6.

Η ομάδα του Ηλία Λιόντου επικράτησε εύκολα του αντιπάλου της με πρωταγωνιστή τον Ρούσση που πέτυχε καρέ (τα γκολ στο 21΄, στο 40΄στο 55΄και στο 78΄), ενώ σκόραραν ακόμα οι Πασχαλίδης στο 30΄ και Παπαδάκης στο 43΄.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 2η με 39 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Αυγέρη και Παπασταθόπουλο

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ: Βαλωμένος, Μπάκας (55΄ Κατσαούνος), Μπούρχας (77΄ Καραγεώργος), Κωστόπουλος Ε., Κωστόπουλος Ν., Παπαδόπουλος (65΄ Γιαννακάς), Gjishji, Στουρνάρας (68΄ Κωστόπουλος), Λινός, Γερογιάκομος, Μέρας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Ηλίας Λιόντος): Μερμίγγης, Γκερπινής (65΄ Κηρολίβανος), Λουκάς, Κηρολίβανος (55΄ Igilaj), Νικολόπουλος, Δάρρας, Παπαδάκης (65΄ Ζιάκας), Ματίας, Ρούσσης, Πέππας (70΄ Τσιάμης), Πασχαλίδης.