Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας στον 3ο όμιλο, ο Πελασγιακός υποδέχθηκε την Α.Ε Δίβρης της οποίας και επικράτησε με σκορ 2-1.

Ο Πελασγιακός λοιπόν κατόρθωσε, με ανατροπή, να πάρει την νίκη μέσα στην έδρα του απέναντι στην πολύ δυνατή και φορμαρισμένη ομάδα της Δίβρης, με τελικό σκορ 2-1. 

Η Δίβρη προηγήθηκε με τον Κατόπη μόλις στο 7' και ο Πελασγιακός απάντησε σχεδόν αμέσως ισοφαρίζοντας με όμορφο γκολ από τον Αντώνη Ράπτη Ε. στο 11'. Κατά την διάρκεια του Β΄ημιχρόνου ο Γιάννης Σκαρμούτσος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-1 υπέρ της ομάδας του Πελασγιακού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημητρίου με βοηθούς τους Γρέσσο και Παπασταθόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ: Σδούκος Α.(Τ), Μπερτσιμάς Ε. Σιμπέλλι Η. Κίτσιος Α., Παρίσης Α., Πρεμέτης Ι.(Α), Σκαρμούτσος Ι., Κουλλάφι Ε., Μάνος Μ., Ράπτης Α.Ε., Σκεμπές Α.

Έπαιξαν επίσης οι: Καφώρος Η. (που επανήλθε στην ενεργό δράση, μετά από τρίμηνη αποχή λόγω τραυματισμού), Ιμέρι Α., Παπαστάθης Π., Ράπτης Α.Κ.

Αναπληρωματικοί: Καφώρος Η., Σκούρας Κ., Ιμέρι Α., Σκούρας Ι., Καραίσκος Κ., Παπαστάθης Π., Ράπτης Α.Κ.


ΔΙΒΡΗ: Μπαμπουκλής Φ.(Τ), Περιστέρης Χ., Μαντάρας Κ., Δρούγας Ε., Κατόπης Κ., Ζουμπόπουλος Χ., Ζουμπόπουλος Χαρ., Γκιρλέμης Α., Καταραχιάς Γ., Κοντογεώργος Α., Σάπιος Ν.

Αναπληρωματικοί: Ζουμπόπουλος Δ., Μπαμπουκλής Α., Μπλέτσας Ε., Κουρδής Δ., ΓουργιώτηςΝ., Αναγνώστου Κ., Χάνι Σ.