Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το Σάββατο 15/2 στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης τα Καλύβια υποδέχθηκαν το Νέο Κρίκελλο με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2 σε ένα ωραίο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ, με ευκαιρίες αλλά και με έντονες διαμαρτυρίες από τον πλευρά των φιλοξενούμενων.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουσάι, που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Λάγιος σε ανατροπή του από τον Χαντζή. Η απόφαση αυτή του διαιτητή Παπακωνσταντίνου προκάλεσε την αντίδραση των φιλοξενούμενων. Το Νέο Κρίκελλο πίεσε στη συνέχεια του παιχνιδιού και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 18΄ με κεφαλιά του Παπακώστα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν εκ νέου πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπακώστα στο Λάγιο, με την εκτέλεση να αναλαμβάνει αυτή τη φορά ο Τσιγκόλης για το 2-1.  Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 74΄ με τον Νίκο Λέντα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την αντιμετώπιση που είχαν από τον διαιτητή της αναμέτρησης και τον μη καταλογισμό πέναλτι στο τέλος του παιχνιδιού. Μετά το τέλος του ματς εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας ενώ την επόμενη μέρα με δεύτερη ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν ότι θα ζητήσουν την τιμωρία του διαιτητή.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η με 33 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Καλύβα και Κολοβό.