Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 2ο όμιλο το μεσημέρι της Κυριακής 23/2 στο γήπεδο των Ευρυτάνων ο τοπικός Ευρυτανικός υποδέχθηκε τον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου του οποίου και επικράτησε με σκορ  3-1. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4΄με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Β. Λαϊνα. Ο Ευρυτανικός ισοφάρισε σε 1-1 με προσωπική ενέργεια του Μούτσελου από δεξιά που πλάσαρε τον Κουλαρμάνη από κοντά. Στο 36′ ο Ματίκας Α. με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μούτσελου από έδωσε το προβάδισμα στον Ευρυτανικό διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Ματίκας Α. με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημητρίου με βοηθούς τους Λιασκώνη και Κέππα. 

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Ευρυτανικός (Γιάννης Νερολής): Καρκαβίλας, Λασπιάς (78′ Μπασιούρας), Μπούρας Γ., Καρπέτας, Ματίκας Ε., Ματίκας Α., Μούτσελος, Μυλωνάς, Χρυσαφόπουλος (52′ Σφήκας), Αλεξίου (72′ Χειλάς), Μαγκλάρας (31′ Σκόνδρας). 

Κεραυνός Αγ. Γεωργίου: Κουλαρμάνης, Κουτρομάνος, Μπενίσης (32′ Καλαντζής), Κόντος, Δάμπασης, Λαϊνας, Μειμαντίνης, Πρωτοπαπάς, Μπέλλης, Τσεκούρας (84′ Βελλής), Λάππας.