Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 29/2 στο γήπεδο της Λάρυμνας, η τοπική Προοδευτική υποδέχθηκε τη Νίκη Αγίας Παρασκευής της οποίας επικράτησε με σκορ 3-2.

Το σκορ άνοιξε για την Προοδευτική στο 11΄ ο Ρούσσης, το 2-0 έκανε στο 27΄ ο Δάρρας και στο 41΄ ο  Ρούσσης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 3-0, οι  φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 50΄ σε 3-1 με τον Λύκο και στο 77΄ ο  Καρκάνης διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 πόντους και οι φιλοξενούμενοι στην 9η με 19 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κ. Αναγνώστου με βοηθούς τους Λιασκώνη και Ναθαναήλ

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Λιόντος Ηλίας): Μερμίγγης, Γκερπινής (46΄ Λουκάς), Θεοδωρογιάννης (62΄ Prifti), Κηρολίβανος, Νικολόπουλος, Δάρρας, Παπαδάκης, Μathias (71΄ Ζιάκας), Ρούσσης, Πέππας (72΄ Τσιάμης), Πασχαλίδης.

ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Επίσκοπος Ανδρέας): Σκοτίδας, Καραγεώργος Ν. (46΄ Καραγεώργος Σ.), Καραγιάννης, Γενιτσαρόπουλος, Τάτσης (60΄ Σκούρας), Επίσκοπος (46΄ Στοφόρος), Ζήσιμος, Ιωάννου, Σκαρλάτος,  Καρκάνης, Λύκος (80΄ Κοντονίκος).