Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι της Κυριακής 23/2 στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου του οποίου και επικράτησε με σκορ 5-0.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Καυκιά, το 2-0 στο 56΄ από τον Στυλιανό, το 3-0 έγινε από τον Λατσούδα στο 62΄, το 4-0 σημειώθηκε με αυτογκόλ του Πλούμπη στο 69΄και το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καυκιά.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία θέση χωρίς να έχουν καταφέρει να συγκεντρώσει κάποιον βαθμό ακόμη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ξεφλούδας με βοηθούς τους Σταμάτη και Ναθαναήλ

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Πέτρος Καραΐσκος): Πανέτσος, Κωνσταντίνου, Ράπτης, Παπακώστας, Συγγούνης, Χαντζής, Καυκιάς, Λάππας Ι. (73΄ Αυγέρης), Λατσούδας (65΄ Τσιορτός), Στυλιανός, Φλέσσας (69΄ Χαντζής).

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Τσιαπραΐλης Α., Σαλαμούρας, Πλούμπη, Πντελόπουλος, Μακρυγιάννης, Τετριμέλης, Τσιαπραΐλης Ε., Τσιακατάρας, Καραβοκύρης (58΄ Ψαθάς), Νικολάου, Τριανταφύλλης (77΄ Ρίζος).