Η Αταλάντη το μεσημέρι του Σαββάτου 29/2 αντιμετώπισε, εντός έδρας, την Α.Ε. Καρίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και αναδείχθηκε ισόπαλη με την αντίπαλό της με 2-2. 

Οι γηπεδούχοι αν και με πολλές απουσίες, Χαϊκάλης, Καπετάνος, Μαλισσόβας Αλέξανδρος λόγω ίωσης, των τραυματιών Μαργαρίτη, Σαλιάι, Ζυγογιάννη αλλά και την γρήγορη αποχώρηση από τον αγώνα λόγω τραυματισμού του Τσακανίκα, εμφανίστηκαν σοβαροί απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με πλασέ του Κωστίκα στο 5ο λεπτό μετά από εκπληκτική ασίστ του Δήμου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Αλεξίου στο 28ο λεπτό, με πλάσε από το ύψος του πέναλτι όταν η μπάλα μετά από κόντρες στους αμυντικούς στρώθηκε στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η Αταλάντη πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 44ο λεπτό μετά από εκπληκτικό σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής στη δεξιά γωνία του Ράντου, από τον Δήμο για το 2-1. Μια στιγμή ολιγωρίας όμως στην άμυνα στο 76' λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Γκίκα να διαμορφώσει έτσι το τελικό 2-2.


ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Γιοβάς, Τσακανίκας, Μακρόπουλος, Λυτάκης, Αντωνόπουλος, Κουτσούμπας, Μαλισσόβας Κ., Δήμος, Κωστίκας, Δουβάρας, Λαμπρόπουλος. 
Αγωνίστηκαν ακόμη οι Πάππος, Αργυρίου, Αντωνίου, Σακκάς.


Με ανακοίνωσή της ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και την στήριξη στο Σύλλογο. Έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την κατάθεση ψυχής που έκαναν για ακόμη έναν αγώνα. 

Tα αποτελέσματα στον 3ο όμιλο:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΜΕΤΕΩΡΑ 2-1

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡ. - ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ 0-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ - ΠΟΤΑΜΙΑ 2-0

ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ 2-2

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ 0-2

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ - ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ 3-0

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΔΙΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ 1-1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η βαθμολογία:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ 55

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ 43

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ 38

ΗΡ. ΛΑΡΙΣΑΣ 37

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ 36

ΑΛΜΥΡΟΣ 35

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ 32

ΑΤΑΛΑΝΤΗ 29

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ 25

ΜΕΤΕΩΡΑ 25

ΔΙΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ 25

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡ. 23

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 22

ΠΟΤΑΜΙΑ 2
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η επόμενη αγωνιστική:

ΜΕΤΕΩΡΑ - ΑΛΜΥΡΟΣ

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΙΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ - ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΠΟΤΑΜΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡ.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ