Τις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές στο τοπικό πρωτάθλημα η ΕΠΣ Φθιώτιδας είχε αποφασίσει τη μη είσπραξη εκ μέρους των Σωματείων του ποσοστού που αντιστοιχούσε στην Ένωση. Πλέον αυτό γίνεται μόνιμο μετά την επιστροφή της διοίκησης Σακελλάρη. Οι ομάδες δεν θα καταβάλουν το ποσοστό που αναλογεί στην Ένωση και ανέρχεται στα 50€ ανά αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να διευκολυνθούν οικονομικά.

Επίσης έγινε γνωστό ότι η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΣΦ δεν έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις της Επιτροπής Διαιτησιας και της Πειθαρχικής Επιτροπής. Έτσι, επιστρέφουν στις θέσεις τους τα μέλη που είχαν δηλώσει παραίτηση μετά την Γενική Συνέλευση της 14ης Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σας γνωρίζουμε ότι η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Φ. στην συνεδρίαση της σήμερα 5/2/2020 αποφάσισε την μη απόδοση του ποσοστού αγώνα των 50 ευρώ από τα σωματεία , που αναλογεί στην ΕΠΣΦ , ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 των τοπικών Πρωταθλημάτων.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι η Εκτελεστή Γραμματεία της ΕΠΣΦ δεν κάνει αποδεκτές τις από 16/1/2020 παραιτήσεις των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΦ κ.κ. Πουγκακιώτη Σπύρου , Σωσώνη Ιωάννη και Δουδούμη Ανέστη καθώς επίσης και τις από 20/1/2020 παραιτήσεις των μελών της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΦ κ.κ. Μπαρούτα Κων/νου, Δρακάκη Δημητρίου και Κατσούρα Δημητρίου.

Ως εκ τούτου ανακαλείται ο μη νόμιμος διορισμός άλλων μελών στις ανωτέρω Επιτροπές (Επιτροπή Διαιτησίας και Πειθαρχική Επιτροπή) και οι συνθέσεις τους έχουν ως εξής:

Επιτροπή Διαιτησίας:
Πρόεδρος Πουγκακιώτης Σπύρος
Μέλος Σωσώνης Ιωάννης
Μέλος Δουδούμης Ανέστης

Πειθαρχική Επιτροπή:
Πρόεδρος Μπαρούτας Κων/νος
Μέλος Δρακάκης Δημήτριος
Μέλος Κατσούρας Δημήτριος"