Βράζουν στο Νέο Κρίκελλο με τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα του Σαββάτου με τα Καλύβια που όπως υποστηρίζουν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. 

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μετά το παιχνίδι σήμερα μέσω του Προέδρου τους Γιώργου Χαντζή επικαλούνται πλέον και το βίντεο του αγώνα για να αποδείξουν τα λεγόμενά τους και θα ζητήσουν από την Πειθαρχική επιτροπή την τιμωρία του διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε συνέχεια της ανακοίνωσης μας για την διαμόρφωση αποτελέσματος από την διαιτησία στον αγώνα με τα Καλύβια και έχοντας πλέον αδιάσειστο μάρτυρα το βίντεο του αγώνα που δείχνει καθαρά ότι στην περίπτωση του πρώτου πέναλτι δεν υπάρχει ούτε καν επαφή ρουχισμού παιχτών πόσο μάλλον ανατροπή. Ωστόσο στην φάση του ακυρωθέν γκολ του Λεντα ότι ξεκινάει από κανονική θέση που δεν είναι ούτε καν οριακή και στην καθαρή ανατροπή του Γιάννη Λάππα που γίνετε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και σπρώχνεται από πίσω καθαρή περίπτωση πέναλτι. Η ομάδα μας θα ζητήσει από την πειθαρχική επιτροπή την τιμωρία του διαιτητή του αγώνα αυτού. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας βάση της βαθμολογικής θέσης που κατέχει είναι η τρίτη ομάδα στην Α Φθιώτιδας και κάνει πρωταθλητισμό. Θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο να σέβονται την ομάδα μας."