Καλημέρα. 

Μας έχει κάνω άνω κάτω ο καιρός του Φλεβάρη κι αυτά τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας. Κοιμάσαι το βράδυ με 20 βαθμούς ζέστη και ξυπνάς το πρωί με παγωνιά. Κι ακόμα έχει πολύ δρόμο μέχρι να βγει αυτός ο μήνας, θα μας βγάλει τη ψυχή πρώτα.

Ας είναι, εμείς στη δουλειά μας. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Σαββάτου.

ΧΕΡΤΑ - ΜΑΪΝΤΣ, 1 (2,08).
Οι πρωτευουσιάνοι έχουν ξεκινήσει καλύτερα μετά το χειμερινό διάλειμμα της Μπουντεσλίγκα. Ενώ η Μάιντς αγνοεί τη χαρά της νίκης ή της ισοπαλίας από τα μέσα Δεκέμβρη. Αν και η φιλοξενούμενη ομάδα παλεύει όλα τα ματς, νομίζω ότι η Χέρτα είναι και καλύτερη και πιο διψασμένη για νίκη σήμερα, γι' αυτό θα ποντάρω στον άσο.

ΝΙΣ - ΝΙΜ, 1 (2,00).
Παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη η γηπεδούχος, η οποία έχει κι ένα απ' τα καλύτερα εντός έδρας ρεκόρ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ενώ η Νιμ είναι σταθερά μέσα στις χειρότερες θέσεις και κατά τα φαινόμενα θα πρέπει να παλέψει πολύ σκληρά για να γλυτώσει τον υποβιβασμό. Με βάση και το ρόστερ και τη φόρμα των δύο αντιπάλων, θεωρώ ότι η επιλογή του άσου είναι μονόδρομος εδώ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΓΡΑΝΑΔΑ, 2-3 γκολ (2,00).
Εδώ κι ένα μήνα η ομάδα του Σιμεόνε παραπαίει κι έχει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες σερί. Κι ενώ είχε ξεκινήσει με όνειρα για πρωταθλητισμό, έχει κατρακυλήσει στην έκτη θέση, βλέποντας με τα κυάλια τη συμπολίτισσα Ρεάλ στην κορυφή. Σε απόλυτη αντίθεση με τη Γρανάδα, η οποία τα πάει περίφημα τον τελευταίο καιρό για ομάδα των δικών της κυβικών. Κι επειδή η απόδοση για νίκη της Ατλέτικο είναι μόνο για γέλια, θα επιλέξω το σύνολο γκολ 2-3 που πληρώνει πολύ καλύτερα κι έχει πολύ καλές πιθανότητες.

Καλή επιτυχία.