Καλημέρα. 

Το είχα αναφέρει και στο χθεσινό άρθρο ότι το κυριακάτικο κουπόνι είχε πολύ πιο δυνατούς αγώνες από το σαββατιάτικο. Απόψε έχουμε ντέρμπι και στο Χαριλάου και στη Ρώμη συν κάμποσα ακόμα δυνατά παιχνίδια. 

Ας δούμε κάποια από αυτά τα παιχνίδια του κουπονιού.

ΞΑΝΘΗ - ΛΑΜΙΑ, 2-3 γκολ (2,02).
Οι δύο ομάδες βρίσκονται μέσα στην επτάδα που διεκδικεί θέση στους πρώτους έξι της βαθμολογίας. Καμία εκ των δύο δεν σκοράρει με άνεση, αντιθέτως αμφότεροι διακρίνονται περισσότερο στα μετόπισθεν. Η παράδοση λέει πως στα μεταξύ τους παιχνίδια τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο. Αυτό κάποια στιγμή θα αλλάξει και πιστεύω πως η ώρα αυτή είναι σήμερα. Και γι' αυτό επιλέγω το σύνολο 2-3 γκολ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ, 1 (2,04).
Καμία εκ των δύο ομάδων δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Οι βάσκοι ήταν σε θέση που έδινε ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ τώρα έχουν υποχωρήσει στην ένατη θέση. Πάντως, οι ελπίδες τους παραμένουν ακμαίες, εφόσον απόψε καταφέρουν να υποτάξουν την Οσασούνα. Και μέσα στο γήπεδό τους είναι σίγουρα ξεκάθαρο φαβορί, οπότε θα τους εμπιστευτώ ότι το τρίποντο θα είναι δικό τους.

ΜΑΪΝΤΣ - ΣΑΛΚΕ, 2 (2,55).
Η Μάιντς πετυχαίνει κάποιες μεγάλες εκτός έδρας νίκες, εκεί που κανείς δεν έχει απαίτηση απ' αυτήν να επιβιώσει. Αντιθέτως παραπαίει στο γήπεδό της, εκεί που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό εδώ και δυόμιση μήνες. Και γι' αυτό θα δώσω τη ψήφο μου στη Σάλκε, η οποία διεκδικεί έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα διαθέτει καλύτερη ομάδα απ' τη Μάιντς.

Καλή επιτυχία.