Καλημέρα. Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ απόψε και το ματς που κλέβει τη παράσταση είναι αυτό του Ολυμπιακού κόντρα στην Αρσεναλ. Οι λονδρέζοι είναι το φαβορί σ' αυτό το ζευγάρι, αλλά είναι και μέσα στα τοπ ονόματα της διοργάνωσης. Αλλά κι οι ερυθρόλευκοι έχουν καλό ρόστερ και θα κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση.

Ας δούμε τις αποψινές προτάσεις.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, 1 (2,17).
Ο τρομερός Χάαλαντ δεν μένει πια εδώ κι αυτό μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες των αυστριακών. Γι' αυτό θα εμπιστευτώ την πιο βαριά φανέλα των γερμανών, ότι θα καταφέρουν να επιβληθούν απόψε και να πάρουν προβάδισμα για τη ρεβάνς.

ΚΛΟΥΖ - ΣΕΒΙΛΛΗ, 2 (1,97).
Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας σ' αυτό το ζευγάρι και μόνο αν οι σεβιλλιάνοι θέλουν ν' αυτοκτονήσουν, μπορεί να σπάσει αυτό το διπλό. 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΠΟΡΤΟ, όβερ 2,5 γκολ (1,90).
Ενα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι εδώ κι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Δεν μπορώ να προβλέψω τελικό νικητή, αλλά το όβερ είναι πολύ ελκυστικό και θα το τιμήσω.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ, 2-3 γκολ (2,05).
Άλλο ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι και δεν θα προσπαθήσω να μαντέψω ποιος θα κερδίσει. Και οι δύο προπονητές θα προσέξουν τις άμυνές τους κι έτσι δεν περιμένω πολλά γκολ. Το σύνολο 2-3 είναι αυτό που μου τραβάει την προσοχή περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο.

Καλή επιτυχία.