Καλημέρα. Μια τελευταία ομάδα είχαμε στην Ευρώπη, τον Ολυμπιακό, αλλά μας τέλειωσε κι αυτός. Η Αρσεναλ είναι πολύ δυνατή για τα δόντια των ελληνικών ομάδων. Με απλά λόγια, μέσα τα κεφάλια για ακόμα μία φορά.

Σήμερα έχουμε επιστροφή στα πρωταθλήματα. Ας δούμε κάποιες προτάσεις.

ΧΕΡΤΑ - ΚΟΛΩΝΙΑ, 1 (2,45).
Ντέρμπυ στα χαμηλά πατώματα της Μπουντεσλίγκα. Αλλιώς τη περίμεναν τη χρονιά οι δύο ομάδες κι αλλιώς τους προέκυψε. Πάντως οι βερολινέζοι έκαναν τη σωστή κίνηση, στέλνοντας στον αγύριστο τον υπερτιμημένο Κλίνσμαν. Και κατάφεραν επιτέλους να πάρουν τρίποντο. Το ίδιο περιμένω να κάνουν και σήμερα, αφού η Κολωνία δεν έχει καμία ιδιαίτερη δυναμική εκτός έδρας.

ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ, 1 (2,02).
Αλλο ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν να παραμείνουν στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Σε κακό φεγγάρι αυτή την περίοδο αμφότερες, αλλά σήμερα ψάχνουν και οι δύο αλλαγή πορείας. Κι αυτό βλέπω να το πετυχαίνει η ομάδα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, Η Νιούκαστλ είναι σκληροτράχηλη, αλλά εκτός έδρας χάνει πολύ απ' τον οίστρο της κι αυτό θεωρώ ότι θα συμβεί και σήμερα.

ΛΑΜΙΑ - ΑΡΗΣ, 2-3 γκολ (2,05).
Δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ σκληρές ομάδες. Η Λαμία σκοράρει δύσκολα, αλλά στο σπίτι της έχει μόλις δύο ήττες φέτος. Και οι δύο θα δώσουν έμφαση στην άμυνα, γι' αυτό δεν βλέπω να μπαίνουν πολλά γκολ. Το σύνολο 2-3 είναι μια πολύ λογική επιλογή.

Καλή επιτυχία.