Καλημέρα. Ψυχρολουσία ολκής χθες στο Γήπεδο Λαμίας. Πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να χαρούν το προβάδισμα με δύο γκολ, βρέθηκαν με ισόπαλο σκορ σε χρόνο μηδέν. 

Ας περάσουμε και στις κυριακάτικες προτάσεις.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΕΒΕΡΤΟΝ, 1 (2,09).
Από την εποχή του Μεγάλου Ναπολέοντα έχει να νικήσει η Εβερτον την Αρσεναλ στο Λονδίνο. Ακόμα και οι ισοπαλίες είναι σπάνιο φρούτο σ' αυτό το ζευγάρι, όταν γηπεδούχοι είναι οι κανονιέρηδες. Φέτος οι δύο ομάδες βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας και ψάχνουν το δρόμο προς τις κορυφαίες θέσεις, που δίνουν κι ευρωπαϊκό εισητήριο. Θα ακολουθήσω την παράδοση, ειδικά τώρα που η Αρσεναλ έχει μπει σε καλό δρόμο απ' τον Αρτέτα.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΪΝΤΣ, 1 (1,88).
Ομάδα της πλάκας είναι η Μάιντς, αλλά έχει κάνει κάμποσες ζημιές φέτος στη Μπουντεσλίγκα. Για απόψε, πάντως, δεν τη βλέπω ικανή να στριμώξει τη Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε ξανά ευρωπαϊκό εισητήριο και δε νομίζω ότι απόψε θα κλωτσήσουν την καρδάρα με το γάλα.

ΑΕΚ - ΟΦΗ, 2-3 γκολ (1,95).
Οι κρητικοί έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς εδώ, αφού αυτοί είναι που καίγονται να μπουν στην πρώτη εξάδα. Ενώ η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει τη τρίτη θέση και το μυαλό της είναι κυρίως στα πλέι οφ και στους ημιτελικούς κυπέλλου με τον Αρη. Περιμένω παιχνίδι τακτικής κι από τους δύο σ' αυτή την αναμέτρηση, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Και σίγουρα ο Καρέρα θα κοιτάξει να κρατήσει χαμηλά το σκορ, γι' αυτό θα ψηφίσω το σύνολο 2-3 γκολ.

Καλή επιτυχία.