Καλημέρα. Απόψε έχουμε τις ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ στη φάση των 32. Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει, αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για τη ρεβάνς με την Αρσεναλ. Ο Πέδρο Μαρτίνς δηλώνει αισιόδοξος και πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει τη κατάσταση μετά το διπλό των άγγλων στο Καραϊσκάκη. Προσωπικά, θεωρώ ότι οι ερυθρόλευκοι κυνηγάνε ένα θαύμα και το μόνο που μπορεί να πετύχουν είναι μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Οι προτάσεις της Πέμπτης.

ΜΑΛΜΕ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ, 2 (2,25).
Μικρό το προβάδισμα των γερμανών απ' το πρώτο ματς, αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους σουηδούς. Και γι' αυτό πιστεύω ότι θα βρουν πολλούς χώρους στη κόντρα και θα φύγουν με δεύτερη νίκη από το γήπεδο απόψε.

ΠΟΡΤΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, 1 (2,20).
Ενα από τα καλύτερα ζευγάρια αυτής της φάσης του Γιουρόπα. Οι γερμανοί έχουν πάρει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά οι πορτογάλοι είναι πολύ έμπειροι και σίγουρα μπορούν να κερδίσουν μέσα στο γήπεδό τους. 

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΑΧΤΑΡ, 1 (1,90).
Αλλο ένα δυνατό ζευγάρι εδώ. Οι ουκρανοί πήραν τη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά έχουν δεχτεί γκολ κι αυτό πιθανώς να αποδειχθεί καταλυτικό. Οι πορτογάλοι είναι πάντα δυνατοί στη Λισσαβώνα και περιμένω ότι κι απόψε θα μπορέσουν να υποτάξουν τους αντιπάλους τους.

Καλή επιτυχία.