Καλημέρα. Ανάμεσα στον φόβο για ακύρωση πρωταθλημάτων λόγω κορωναϊού και στα πανηγύρια για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αρσεναλ, έφτασε ξανά Σάββατο με πλήρη αγωνιστική στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Προς ώρας, δεν υπάρχει πληροφόρηση για ακύρωση αγωνιστικής ούτε για παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας. Οπότε, πάμε κανονικά με τα σαββατιάτικα προγνωστικά.

Οι προβλέψεις του Σαββάτου.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΕΤΙΣ, 1 (2,25).
Σε κακό φεγγάρι και οι δύο ομάδες, αλλά η Βαλένθια είναι αυτή που καίγεται για το τρίποντο, αφού κυνηγάει ευρωπαϊκό εισητήριο. Και σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από τη Μπέτις φέτος, γι' αυτό θα της δώσω την ψήφο μου ότι θα κατακτήσει το τρίποντο σήμερα.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΤΣΕΛΣΙ, 2 (1,80).
Και οι δύο θέλουν πολύ τους βαθμούς, αλλά η ομάδα του Λαμπάρντ είναι ξεκάθαρα ανώτερη και καίγεται να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, ξανά. Και διαθέτει και το ρόστερ που μπορεί να καταβάλλει τη Μπόρνμουθ, η οποία φέτος δεν παίζει το ποδόσφαιρο που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια. 

ΤΟΥΛΟΥΖ - ΡΕΝ, 2 (2,10).
Μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο εδώ, αφού η Τουλούζ είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό. Η Ρεν θέλει να κρατηθεί στην πρώτη τριάδα και δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα χάσει βαθμούς απ' την τελευταία της βαθμολογίας.

Καλή επιτυχία.