Καλημέρα. 

Υπερθέαμα απόλαυσαν χθες όσοι είδαν τα δύο παιχνίδια της ελληνικής Σούπερ Λίγκας! Εμπνεύσεις, ντρίμπλες, βραζιλιάνικο μπρίο και κυρίως πανδαισία γκολ! Χάσαμε το μέτρημα στο σκοράρισμα. Λες κι έπαιζαν ταυτόχρονα ο Λεβαντόφσκι, ο Ρονάλντο, ο Μέσι κι ο Αγουέρο και βάζαν γκολ σε ρυθμό πολυβόλων. Ζήτω το ελληνικό πρωτάθλημα!

Ας δούμε και τα σημερινά παιχνίδια τώρα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΚΟΛΩΝΙΑ, 1 (1,70).
Μεγάλη ευκαιρία για τη Γκλάντμπαχ να σκαρφαλώσει ακόμα και στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμπουντ ηττήθηκε ενώ η Μπάγερν θα παλέψει με τη Λειψία για την πρωτοπορία λίγες ώρες αργότερα. Οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς καλύτερο ρόστερ και διαθέτουν και μία από τις καλύτερες έδρες της φετινής Μπουντεσλίγκα. Οσο κι αν παλέψει η Κολωνία, η Γκλάντμπαχ έχει όλα τα ατού στα πόδια της.

ΠΑΡΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ, 2 (1,82).
Η Πάρμα είναι πολύ δυνατή φέτος, αλλά θα ψηφίσω τη Λάτσιο που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του Καμπιονάτο αυτή τη περίοδο. Σίγουρα θα γίνει μάχη εδώ, αλλά οι λατσιάλι θέλουν να παραμείνουν κοντά στη Γιουβέντους και τους πιστεύω ότι θα βρουν τον τρόπο να φύγουν με τρίποντο απόψε απ' το γήπεδο.

ΑΕΚ - ΠΑΟ, 2-3 γκολ (2,00).
Αθηναϊκό ντέρμπυ εδώ, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη. Στον πρώτο γύρο οι πράσινοι επικράτησαν με 3-2, αλλά τώρα δεν υπάρχει Κωστένογλου πλέον. Ο Καρρέρα είναι κλασσικός ιταλός προπονητής και ποτέ δεν αφήνει τα παιχνίδια της ομάδας του να γίνουν ροντέο. Δεν μπορώ με τίποτα να προβλέψω νικητή εδώ, αλλά το σύνολο 2-3 γκολ μου φαίνεται πολύ ελκυστικό.

Καλή επιτυχία.