Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την Κυριακή 23/2 τον Άρη στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 2-3 σε ένα γεμάτο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 6ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαβλιακίδη. Η Λαμία στο 8΄ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Βλαχομήτρο με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να σκάει στα όρια της γραμμής της εστίας του Παρίση, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα είχε περάσει τη  γραμμή αλλά τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι.


Στο 49΄ ο Βλαχομήτρος ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 και στο 54΄ ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στη Λαμία για το 2-1. Στο 62΄ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σεντή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 72′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χατζηπιρπιρίδη και στο 80′ ο Βαβλιάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Λουκάς Αλαφογιάννης, με βοηθούς τους Χρήστο Καλαμπούκα και  Δήμητρα Τσαγανού, όλοι του συνδέσμου Βοιωτίας.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Σόμογλου, Μπαγινέτας, Μητσόπουλος, Φετεινίδης, Νικολόπουλος, Σεντής, Φουσέκης (70΄ Πατσάνι), Δεληγιάννης, Τρούμπουλος, Αναγνωστόπουλος (83΄ Αλτάνης), Βλαχομήτρος


Αρης: Παρίσης, Κατσουλίδης (46΄ Μπαλικτσής), Σενγκεργκής, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης (46΄ Καράμπελας), Κριμιτζάς (63΄ Ταουσάνης), Μαρμαρίδης, Μπακουτσής, Σπαρτιάτης (69΄ Παππάς), Βαβλιάκης (83΄ Πάγκος), Χατζηπιρπιρίδης


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: