Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το βράδυ του Σαββάτου 22/2 στο ΔΑΚ, η Λαμία αν και προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε δύο λεπτά ισοφαρίστηκε από τον Άρη για το τελικό 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ντεμπούτο για το Χρήστο Αραβίδη που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του Άκη Μάντζιου.

Στο 16΄ η Λαμία κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βέλεθ στον Καραμάνο. Ο Βασιλόγιαννης το εκτέλεσε  με τον Κουέστα να αποκρούει. Στο 24′ το 1-0 για τη Λαμία με τον Αραβίδη, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 48′ το 2-0 για τους γηπεδούχους, με κεφαλιά του Αραβίδη μετά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη.

Στο 52′ για τον Άρη, ο Φετφατζίδης έδωσε στο Λάρσον, που έκανε το πλασέ στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 54′ έγινε το 2-2 για τους φιλοξενούμενους με προβολή του Ιντέγε.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας, Αραβίδης, Ρόμανιτς (64’ Σάλιακας), Δημούτσος, Νιάσε, Καραμάνος (80’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (85’ Μπιανκόνι).

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (79’ Μαντσίνι), Γκάμα (91’ Μαρτίνες), Ιντέγε, Λάρσον (89’ Ντουρμισάι).