Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League η Λαμία έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τη Λάρισα το βράδυ του Σαββάτου 8/2 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Σε ένα παιχνίδι που είχε για μεγάλο διάστημα ρυθμό, φάσεις, πέναλτι που "ανακάλυψε" ο Παπαδόπουλος και μετά πάρθηκε πίσω σωστά από το VAR, Λαμία και ΑΕΛ έμειναν στο μηδέν και έχασαν και οι δύο έδαφος στην μάχη που κάνουν για την είσοδο στην οκτάδα. 

Οι Λαμιώτες που έχασαν τις περισσότερες ευκαιρίες, με τον βαθμό αυτόν έφτασαν στους στους 25 και αποσπάστηκαν ακόμα περισσότερο από τον Παναιτωλικό, ενώ οι Λαρισαίοι τους 26, όσους και ο Ατρόμητος.

Για ακόμη ένα παιχνίδι έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες και από τις δύο ομάδες για τις διαιτητικές αποφάσεις με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να βγάζουν τρεις ανακοινώσεις κατά του Παπαδόπουλου, ενώ η Λαμία που έχει συνηθίσει πλέον στα εναντίον της σφυρίγματα επέλεξε να μην σχολιάσει τις εν λόγω αποφάσεις.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (81’ Βασιλόγιαννης), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος, Τάιρον (79’ Νιασέ), Μπιανκόνι (66’ Ρόμανιτς).

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Παπάζογλου, Μούζεκ, Ζίζιτς, Σεσέροβιτς (81’ Νούνιτς), Μπέρτος, Κάτσε, Γκαζάλ, Βινίσιους (61’ Τόρζε).