Σε συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό Χρήστο Αραβίδη ήρθε την Παρασκευή 14/2 η Λαμία.

Ο Αραβίδης έχει υπάρξει διεθνής, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες της ΑΕΚ, του Άρη, του ΟΦΗ, του Αστέρα Τρίπολης και του Πανιωνίου. Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Υβερντόν-Σπορ στην Ελβετία.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο παίκτης ευχαρίστησε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον Άκη Μάντζιο για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο (13/3/1987), επιθετικό Χρήστο Αραβίδη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ελβετία και στην ομάδα Υβερντόν-Σπορ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της ΑΕΚ, του Αστέρα Τρίπολης, του ΟΦΗ, του Πανιωνίου, του ΑΡΗ, της Δόξας Δράμας, ενώ είναι και Διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας."

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Χρήστος Αραβίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο κ. Παπαϊωάννου που έκανε τα πάντα να έρθω στην ομάδα καθώς και τον προπονητή τον κ. Μάντζιο και θα βάλω τα δυνατά μου η Λαμία να πετύχει τους στόχους της. Εξάλλου γνωρίζω πολλά από τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα και αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα και να ενσωματωθώ αμέσως και να προσφέρω τα μέγιστα.”