Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής  του  πρωταθλήματος  της  Α΄ Κατηγορίας  Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 7/3 στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, ο τοπικός Άρης υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Λαμίας από τον οποίο έχασε με το ευρύ σκορ 0-6.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 6΄ο Κάντζαρης, στο 32΄και στο 40΄ ο Φωτόπουλος, στο 55΄ έγινε το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κάντζαρη, στο 70΄ ο Αφεντουλίδης έκανε το 5-0, και το τελικό  6-0 διαμόρφωσε ο Ευαγγελόπουλος.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία  θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς πόντο ενώ οι φιλοξενούμενοι μοιράζονται την 7η θέση με τη Στυλίδα με 21 πόντους.

Διαιτητής της αναμέτρησης η Δήμητρα Φραντζή με βοηθούς τους Ι. Αναγνώστου και Αυγέρη.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΡΗΣ  ΑΓΙΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Τσιαπραΐλης (48΄ Καλτσάς), Σαλαμούρας (70΄ Καραβοκύρης), Πλούμπη, Καλπάκης, Μακρυγιάννης, Τσιακατάρας (48΄ Ψαθάς), Τσιαπαΐλης, Καλπάκης, Παντελόπουλος, Νικολάου, Μπεζάτης (62΄ Φιλίπι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΛΑΜΙΑΣ (Σπύρος Λέντας): Τσαντήλας, Φωτόπουλος, Αφεντουλίδης, Μάγιος (50΄ Κυριακίδης), Σαΐτης, Γιώτης (48΄ Φλώρος), Κάντζαρης, Στρατομπέρδα, Ευαγγελόπουλος, Καμίδης, Παπαϊωάννου.