Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας στον 3ο όμιλο το απόγευμα του Σαββάτου 7/3 στο γήπεδο των Ραχών η ΑΕ Εχιναίων υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Δομοκού του οποίου και επικράτησε σε σκορ 2-1.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Μπαρμπάτσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφαρίσουν στο 31΄ με τον Ευαγγελόπουλο, ενώ στο 47’ ο Σχουλής θα κάνει το 2-1.

Στο 89’ λεπτό ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα διότι υπήρξε έντονη διαμαρτυρία και των δύο ομάδων προς το μέρος του, με αποτέλεσμα την είσοδό του μαζί με τους βοηθούς στα αποδυτήρια. Στην συνέχεια και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το παιχνίδι με "ελεύθερο" αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού δεν παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο και ο αρχηγός αρνήθηκε να υπογράψει το φύλλο αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημητρίου με βοηθούς Γρέσσο και Ναθαναήλ

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ: Χάδος, Μπλούνας (74’ Κόμνος Α.), Πολύμερος Κ., Μπαρμπάτσης, Φασόλας, Αργύρης, Λαΐνας, Μαρκόπουλος, Κόμνος (64’ Πισπιρίγκος), Πολύμερος Γ., Σχουλής.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Ντσίμας, Γκούμας, Κουνής, Αντωνόπουλος (58’ Μπισμπιρούλας), Ντέλλος, Γκιρλέμης, Ευαγγελόπουλος, Ξεζώνοτος (51’ Μπουργάνος), Κουτσούμπας, Λελεντζής, Σαΐτης (85’ Αυγέρης).