Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 2ο όμιλο σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Κομποτάδων, το απόγευμα της Κυριακής 8/3 ο τοπικός Εθνικός υποδέχθηκε τη Θύελλα Ροδωνιάς από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 2-3 με ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με δύο τέρματα, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο β΄μέρος ανέβασαν την απόδοσή τους, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 10΄απείλησαν οι γηπεδούχοι με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γκερπενής εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 16΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή παίκτη τους από τον Γαρουφαλή και ο Ταμπακολόγος εκτελώντας το εύστοχα έκανε το 1-0.
Στο 17΄απείλησαν με τον Σκαρή οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο επιθετικός της Ροδωνιάς δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Λογαρά.
Στο 37΄οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Τσιγαρίδας από θέση μέσα στην περιοχή του Γκερπενή πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 46΄κέρδισαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι σε ανατροπή του Σύρου μέσα στην περιοχή και ο Κουτάς με εύστοχο κτύπημα μείωσε σε 2-1. 
Στο 52΄ο Βλάχος από αριστερά εκτέλεσε όμορφα το κόρνερ, ο Σύρος πήδηξε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-2.
Ο Σύρος όμως και πάλι στην αντεπίθεση στο 66΄απείλησε με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποσόβησε το τέρμα βγάζοντας κόρνερ τη μπάλα. 
Στο 72΄ο Σκαρής λίγο έλειψε να σκοράρει, όταν πλάσαρε από κοντά αλλά και πάλι ο Λογαράς απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια!
Στο 85΄όμως ο επιθετικός της Θύελλας, παίρνοντας την μπάλα από τον Ντζιαβίδα Γιάννη, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Λογαρά, σημείωσε το 2-3 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. 

Να σημειωθεί πως στο 27΄τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Ζώης των γηπεδούχων, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο παίκτη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κάνοντας ράμματα στο κεφάλι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Λιασκώνη και Κουτσούκο.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ (Χ. Κρέτσης): Λογαράς, Τριανταφύλλου Ι, Γουργιώτης, Τόλιας, Ζαρκάδας, Καρκάνης, Βούρτσας(82΄Υφαντής), Ζώης(27΄λ.τρ. Τσιγαρίδας), Τριανταφύλλου Θ. (λ.τρ. 63΄Λιάγκας), Ταμπακολόγος, Μπάρκας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Φ. Σκαρής): Γκερπενής, Σύρος (89΄Αμούντζιας), Βλάχος, Γαρουφαλής, Ζαγγανάς Η. (75΄Κόκκοτας), Κίτσος (73΄Γεωργαλής Θ.), Βρούβας, Γκούλτας, Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Κουτάς