Ο Δήμος Στυλίδας με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε το αίτημα της ένταξης των γηπέδων ποδοσφαίρου Στυλίδας και Ραχών στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Πρόκειται για έργο επισκευής και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Στυλίδας προϋπολογισμού 586.811,40 ευρώ ( συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Η απόφαση ένταξης των δύο αυτών γηπέδων στα χρηματοδοτούμενα υπό κατασκευή έργα αποδεικνύει ότι οι εξαγγελίες της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν είναι κενού περιεχομένου, αλλά μετουσιώνονται σε συντονισμένες ενέργειες που αποφέρουν καρπούς, υλοποιώντας σύντομα τον εκσυγχρονισμό δύο αθλητικών χώρων που σκοπό έχουν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τη νεολαία μας, αλλά και όσους επιθυμούν να αθληθούν.

Η απόφαση αυτή έρχεται να δώσει μία νέα πνοή στο δημιουργικό έργο που καθημερινά επιτελείται από την Δημοτική Αρχή και ως σκοπό έχει την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους συμπολίτες μας. Δεσμευόμαστε ότι θα ακολουθήσουμε με συνέπεια την ίδια πορεία, πιστοί στα όσα πρεσβεύουμε και υπηρετούμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας. Η μετάβαση σε μία νέα εποχή για το Δήμο μας έχει ήδη ξεκινήσει και θα υπηρετηθεί με αφοσίωση.