Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας στον 1ο όμιλο το απόγευμα της Κυριακής 8/3 στο γήπεδο της Αρκίτσας ο τοπικός Δαφνησιακός υποδέχθηκε την Αταλάντη ‘92 της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 7-0, τα πρώτα 5 μάλιστα μπήκαν στο α΄ ημίχρονο υπό βροχή.

Στο 10 ' σημειώθηκε το 1-0 με αυτογκόλ από απευθείας χτύπημα κόρνερ του Δάρα, καθώς η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της Αταλάντης για να καταλήξει στα δίχτυα. Το 2 - 0 πέτυχε ο Τσαπάρας με κεφάλια μέσα από την περιοχή στο 12΄. Το 3 - 0 έγινε από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Δάρα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το 4 - 0 το έγραψε με εκτέλεση πέναλτι πάλι ο Δάρα στο 25 ' κάνοντας χατ τρικ. Το 5 - 0 στο 38' με σκόρερ τον Ηλιόπουλο Άλλα δύο γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη από τον Λάτο και τον Ηλιόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Αυγέρη και Κακλή.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ: Πανουργιάς, Φούφουλας (Χρυσικός), Σταμούλης (Σκρέτης), Τσαπάρας, Παυλιώτης, Αντωνιάδης, Nuraj, Δάρας, Ηλιόπουλος, Λάτος Βέλλος (Σκοτίδας).

ΑΤΑΛΑΝΤΗ ’92: Καραγεώργος, Γλουστιανός, Παπαϊωάννου (24΄ Παληαλέξης), Καλογερόπουλος, Κωστόγλου, Πανέτσος, Φασόλας, Σαλιαλλάρι, Τραμπαδούρος (46΄ Θεοφανόπουλος), Μακράκης, Τσακανίκας (34΄ Τζελάι).