Λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού και στη χώρα μας, η Ομοσπονδία προσπαθεί να πάρει μέτρα για να προφυλάξει και τους υπαλλήλους της.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (3/3), περιορίζονται οι ώρες κοινού, καθώς και οι πολλές συναναστροφές με άτομα εκτός Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά τα μέτρα

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να συμβάλλει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία της υγείας των εργαζομένων, συνεργατών/τριών, μελών της διοίκησης και όλων όσων προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Περιορίζονται οι ώρες κοινού και ορίζονται πλέον στο δίωρο 10:00 - 12:00 καθημερινά.

2. Η αίθουσα του κτηρίου Δ θα χρησιμοποιείται ως ο κύριος χώρος συγκέντρωσης όλων των συναντήσεων με άτομα εκτός ομοσπονδίας.

3. Οι επισκέπτες οι οποίοι προσέρχονται στα γραφεία της Ε.Π.Ο. για συνεδρίαση επιτροπών ή για όποιαδήποτε άλλη συνάντηση, παρακαλούνται να κατευθύνονται άμα τη αφίξει τους στην αίθουσα που έχει οριστεί, κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας/συνεννόησης με τους/τις γραμματείς των επιτροπών ή τους αρμόδιους υπαλλήλους.

4. Με ευθύνη της ρεσεψιόν κανένας εξωτερικός συνεργάτης ή οποιοσδήποτε άλλος επισκέπτης, δεν θα εισέρχεται στον χώρο των γραφείων. Θα παραμένει στην ρεσεψιόν και θα πληροφορείται από εκεί το τηλέφωνο και το email του τμήματος ή του υπευθύνου που θέλει να απευθυνθεί για τυχόν πληροφορίες».