Η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής:

«Αγαπητοί φίλοι δρομείς , αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα μας, καθώς προέχει η ασφάλεια και η υγεία τόσο των αθλητών, όσο και των κατοίκων της περιοχής μας. Η εξάπλωση του κορονοϊού Covid-19 παγκοσμίως, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και η αδυναμία προφύλαξης όσο και εμβολιασμού, αποτελεί αυτή την στιγμή κίνδυνο για όλους μας. Είναι λοιπόν ευθύνη, πρωτίστως η υγεία μας και μετά η διεξαγωγή του αγώνα μας, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα.

Οι εγγραφές και οι πληρωμές όλων σας, ισχύουν κανονικά και θα μεταφερθούν στην επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του. Πρέπει να γίνει κατανοητό και σαφές, πως ο αγώνας δεν αναβάλλεται με υπαιτιότητα των διοργανωτών, αλλά αυτό γίνεται εξαιτίας της απόφασης Δ1α/ΓΠ.οικ.15954 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 726 της 8/3/20 από την Κυβέρνηση. Η απόφαση ανέφερε πως αποφασίστηκε η «προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας , σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.20 έως και 22.3.20 για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας , κατά τα αναγραφόμενα από 7.3.20 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού Covid-19».

Εξ αυτού λοιπόν, σας αναφέρουμε πως όσοι δεν μπορούν να συμμετέχουν στην επόμενη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ και Τύπο, θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους ή να μας ενημερώσουν για μεταβίβαση συμμετοχής σε άλλον αθλητή.

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής, ευχόμαστε να περάσουν όλα γρήγορα και να βρεθούμε να τα πούμε σύντομα από κοντά και υγιείς».