Ανακοίνωση εξέδωσε μέσα από της σελίδα της στα social media η διοίκηση της ΑΕ Εχιναίων απαντώντας στην μακροσκελή ανακοίνωση του Αχιλλέα Δομοκού για τον αγώνα μεταξύ τους την Κυριακή 9/3 και τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί με τον διαιτητή του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Εχιναίων:

"Προς τους φίλους της ομάδας μας και προς όλους όσους ασχολούνται... "ακόμα" με το δύστυχο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας!
Είχαμε πει ότι δεν θα ασχοληθούμε με ανακοινώσεις ομάδων που μας θίγουν μόνο και μόνο για να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά. δυστυχώς όμως δεν είναι δυνατόν να μην απαντάμε σε προκλήσεις και ασύστολα ψεύδη που προσβάλλουν τους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή και το σύνολο των μελών της ομάδας μας!
Όσα επικαλούνται οι συγγραφείς της ανακοίνωσης - διαμαρτυρίας του Αχιλλέα Δομοκού και αφορούν την ομάδα μας ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας!
Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού δεν δεχόμαστε από κανέναν!
Υποστηρίζουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπου και απέναντι στον οποιονδήποτε!!
Απέχουμε συνειδητά από οτιδήποτε άλλο πέρα από το ποδόσφαιρο που παίζεται μέσα στο γήπεδο! Αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει μαζί με την Ακαδημία μας που ήδη έχει ξακινήσει να γράφει επιτυχίες!
Η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να το συνηθίσουν όσοι ασχολούνται με το σπορ!!
Η διοίκηση της 
ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ"