Πένθος στην οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης  Νέου Κρικέλλου καθώς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Χαντζής έχασε την αγαπημένου του μητέρα, Σωτηρία, τη Δευτέρα 30/3.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη το πρωί στις 11:00 στον Ιερό ναό, Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Νέο Κρίκελλο σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς την παρουσία λοιπών συγγενών και φίλων εξαιτίας της απαγόρευσης που υπάρχει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού υπακούοντας σε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Η Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Πρόεδρο και ενημέρωσε για την διαδικασία της τελετής που θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο:

"Ολόκληρη η οικογένεια του Νέου Κρικέλλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γεώργιο Χαντζή, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Σωτηρίας. 

Η κηδεία θα γίνει αύριο Τρίτη το πρωί στις 11:00 στον Ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Νέο Κρίκελλο, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς την παρουσία λοιπών συγγενών και φίλων εξαιτίας της απαγόρευσης που υπάρχει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η οικογένεια της εκλιπούσας ευχαριστεί όλους για τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον να παραβρεθούν στη τελετή, αλλά αυτό δεν είναι δυστυχώς δυνατόν."

Η συντακτική ομάδα του Speaker.gr εκφράζει με τη σειρά της τα θερμά της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο Γιώργο Χαντζή!