Το απόγευμα της Κυριακής (8/3) η Αταλάντη αντιμετώπισε εντός έδρας τον Ατρόμητο Παλαμά, για την 23η αγωνιστική της Γ' Εθνικής στον 3ο όμιλο του οποίου και επικράτησαν με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή..

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και στο 17' είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν σε προσπάθεια του Χαϊκάλη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κούτσικου και συνέχισαν να πιέζουν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο στο 59' οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με τον Κατσιγιάννη Τ. 

Όμως το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου αντέδρασε άμεσα καθώς στο 63' έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το γκολ του Πάππου. Μάλιστα στο 68' ο Δουβάρας σκόραρε για το 2-1, πετυχαίνοντας την ανατροπή και κατάφερε να κρατήσει τη νίκη μέχρι το τέλος παρά το γεγονός ότι έπαιζε από το 72΄ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κωστίκα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας Δ., Λυτάκης, Μαυρόπουλος, Κουτσούμπας (15' Πάππος), Δήμος (67' Λαμπρόπουλος), Κωστίκας, Δουβάρας, Μαλισσόβας Κ. (90'+1' Αργυρίου), Χαϊκάλης.

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Λιάπης (78' Γεωργίου), Οικονόμου Χρ., Οικονόμου Γ. (72' Ζάρρας), Μπασιάκας, Κατσιγιάννης Τ., Βαγγελάκος, Κόκκινος (57' Ζάγκος), Αλεξόπουλος (56' Κατσιγιάννης Σ.), Μπαντής, Εκίζογλου.