Καλημέρα. Μας έχει ψιλοζορίσει αυτές τις μέρες κι ο κορωναϊός κι ο γύφτος ο Ερντογκάν, αλλά πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα 'ναι. Ο Κουτσοφλέβαρος μας άφησε δύο πληγές μαζί, έτσι για να μας τρίξει τα δόντια. Ας του δείξουμε ότι δεν μασάμε.

Οι σημερινές προτάσεις.

ΧΕΡΤΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ, 1 (2,22).
Κάτω απ' τον πήχη περνάνε και οι δύο ομάδες. Με άλλα όνειρα ξεκίνησαν και αλλού τους έβγαλε η ζωή. Ειδικά τη Βέρντερ, η οποία βρίσκεται κάτω απ' τη ζώνη υποβιβασμού και βλέπει τη δεύτερη εθνική να της χαμογελάει. Οι βερολινέζοι το έχουν ρίξει στις αλλαγές προπονητή, αλλά σήμερα πιστεύω ότι επιτέλους θα βρουν το δρόμο προς τη νίκη και θα ανοίξουν τη διαφορά με τους τελευταίους. Αν δεν το πετύχουν ούτε απέναντι στη ταλαίπωρη Βέρντερ, τότε απέναντι σε ποιον;

ΣΕΦ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΝΟΡΙΤΣ, 1 (1,68).
Για να δούμε τα κυβικά της Σέφφιλντ. Με νίκη σήμερα μπαίνει δυνατά στη μάχη ακόμα και για έξοδο στο προσεχές Τσάμπιονς Λιγκ! Κάτι που ούτε για την Πρωταπριλιά δεν μπορούσες να το πεις πριν ξεκινήσει η σαιζόν. Το ζήτημα είναι ότι σήμερα αντιμετωπίζει την ουραγό της Πρέμιερ Λιγκ κι έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της. Προσωπικά, θα την εμπιστευτώ. Τις δυνατότητες τις έχει, το θέμα είναι αν διαθέτει και τη πνευματική ικανότητα. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ, 1 (2,00).
Και φτάνουμε στο μεγάλο ματς της Πριμέρα αυτή την αγωνιστική. Η πέμπτη υποδέχεται την τρίτη της βαθμολογίας, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ ισάξιας δυναμικότητας τις δύο ομάδες, αλλά οι μαδριλένοι σχεδόν πάντα έχουν τον τρόπο τους, όταν υποδέχονται τους σεβιλλιάνους. Και γι' αυτό θα τους δώσω τη ψήφο μου για σήμερα.

Καλή επιτυχία.