Καλημέρα. 

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ απόψε και θα μάθουμε τις δύο πρώτες ομάδες που θα μπουν στη φάση των προημιτελικών. Και για να συμπληρωθεί τριάδα στα προγνωστικά, θα παίξουμε και το μοναδικό ματς της βραδιάς από την ισπανική Πριμέρα.

Αυτές είναι οι προτάσεις της Τρίτης.

ΕΪΜΠΑΡ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ, όβερ 2,5 γκολ (2,05).
Και οι δύο καίγονται για τη νίκη, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους. Οι γηπεδούχοι για να απομακρυνθούν από τη ζώνη υποβιβασμού. Και οι φιλοξενούμενοι γιατί με τρίποντο φτάνουν στη τέταρτη θέση τη Χετάφε και μπαίνουν πολύ δυνατά στη μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να δώσω πλεονέκτημα σε καμία απ' τις δύο, αλλά επειδή και οι δύο σκοράρουν με αρκετή άνεση, θα πάρω την επιλογή του όβερ που δίνεται και σε πολύ καλή απόδοση.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ, 1 (2,93).
Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έχουν πάρει οι ιταλοί απ' το πρώτο ματς, αφού επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-1. Οι βαλεντσιάνοι δεν έχουν επιλογή, παρά να επιτεθούν απ' το πρώτο λεπτό. Το αβαντάζ των ισπανών είναι η μεγαλύτερη εμπειρία που έχουν από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η γνώμη μου ότι η Βαλένθια θα επικρατήσει και θα μας πληρώσει στην πολύ καλή απόδοση του άσου.

ΛΕΙΨΙΑ - ΤΟΤΤΕΝΑΜ, όβερ 2,5 γκολ (1,70).
Στο Λονδίνο οι γερμανοί κυριάρχησαν και το 1-0 τους αδικεί, αφού ξεκάθαρα έπρεπε να κερδίσουν με μεγαλύτερο σκορ. Ο Μουρίνιο μέχρι στιγμής μοιάζει με γάιδαρο που έχει κολλήσει στη λάσπη και σίγουρα οι ιδιοκτήτες της Τόττεναμ δεν πανηγυρίζουν για την επιλογή τους. Πάντως το ποσοστό που πληρώνει η νίκη της Λειψίας απόψε είναι ανάξια λόγου και δεν ασχολούμαι. Θα προτιμήσω το όβερ και πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα βοηθήσουν να πληρωθούμε.

Καλή επιτυχία.