Καλημέρα. Μπλέξαμε με τον κορωναϊό και δεν ξέρουμε ούτε πόσα ματς θα διεξαχθούν απόψε, ούτε πόσα εξ αυτών θα έχουν θεατές στις κερκίδες.

Σίγουρα το ματς που ενδιαφέρει πάνω απ' όλους τους έλληνες, είναι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την αγγλική Γουλβς. Δυστυχώς, σε άδειο Καραϊσκάκη λόγω κορωναϊού. 

Καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα και πάμε να δούμε τις προβλέψεις της βραδιάς.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, 1 (1,79).
Αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα η Κοπεγχάγη, αλλά θεωρώ σίγουρα καλύτερη τη Μπασακσεχίρ. Και γι' αυτό την πιστεύω ως ξεκάθαρο φαβορί απόψε. Συν άλλη μία παράμετρος, δηλαδή το ότι οι δανοί έχουν παίξει περισσότερα ματς της τελευταίες μέρες, επομένως υπάρχει και η κούραση εις βάρος τους.

ΛΙΝΤΣΕΡ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, 2 (2,02).
Κι εδώ έχουμε ματς με ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Θα το παλέψουν οι αυστριακοί, αλλά οι άγγλοι δεν αστειύονται. Εύκολα ή δύσκολα, περιμένω ότι θα επικρατήσουν και θα καθαρίσουν από απόψε την πρόκριση.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΧΤΑΡ, 1 (2,15).
Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι απ' τα τρία. Ισοδύναμες οι δύο ομάδες και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Αλλά απόψε θα δώσω το προβάδισμα στους γερμανούς, λόγω έδρας. Η Σαχτάρ θα προσπαθήσει να πάει χαλαρά το παιχνίδι, ώστε να χτυπήσει στη ρεβάνς. Αλλά δεν βλέπω να το πετυχαίνει απόψε.

Καλή επιτυχία.