Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12/3 στις 22.00 η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους "16" του Europa League. Η UEFA ανακοίνωσε επισήμως ότι το παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω του κορονοϊού.

Η ελληνική Κυβέρνηση ανακοίνωσε την Κυριακή (8/3) πως όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα μας θα γίνονται χωρίς κόσμο για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε εκδώσει εισιτήρια, περισσότεροι από 1000 οπαδοί της Γουλβς είχαν κλείσει κι αυτοί για να δώσουν το παρών στο Φάληρο, αλλά ο κορονοϊός τους χαλάει τα σχέδια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

"Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: "Κατά πάγια τακτική της και ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αποφάσεις των εθνικών αρχών, η UEFA αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας Ολυμπιακός – Γουλβς της φάσης των «16» του UEFA Europa League, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 12/3/2020 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ως εκ τούτου στον αγώνα δε θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, της Γουλβς και οι χορηγοί της UEFA που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια".