Το απόγευμα της Παρασκευής 13/3 θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ. στη Super League προκειμένου να αποφασιστεί η αναβολή των πλέι οφ l;ogv κορωνοϊού, όμως ο Βόλος με επιστολή που έστειλε στη διοργανώτρια ξεκαθαρίζει ότι δεν θα παραστεί εξαπολύοντας επίθεση στον Ολυμπιακό, ισχυριζόμενος ότι είναι αυτός που δεν συμφωνεί με την αναβολή, κάνοντας λόγο για «παρωδία».

Αναλυτικά η επιστολή

«Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν. Η παγκόσμια κοινότητα θρηνεί χιλιάδες θανάτων, η παγκόσμια οικονομία κινδυνεύει με κατάρρευση, χώρες ολόκληρες τίθενται σε καραντίνα, παγκόσμια αθλητικά events είτε αναβάλλονται είτε ματαιώνονται, η πατρίδα μας είναι σε κατάσταση συναγερμού, με τους επιστήμονες να απευθύνουν δραματικές προειδοποιήσεις και η ελληνική Super Leauge συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου για να συζητήσει την…  διαφωνία της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Πειραιώς για αναβολή των play offs !!!

Φυσικά και δεν θα λάβουμε μέρος σε αυτή την παρωδία, κυρίως γιατί η άποψη της συγκεκριμένης ΠΑΕ μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Για εμάς και για κάθε σοβαρό οργανισμό και φορέα προέχουν το δημόσιο συμφέρον και η υγεία των πολιτών.

Πάντως σε όσους αποφασίσουν να μετάσχουν τους καλούμε να προσέχουν και τους απευθύνουμε τις ειλικρινείς μας ευχές να μην κολλήσουν τον κορωνοϊό…».