Στον Ατρόμητο τηρούν το «Μένουμε σπίτι», αλλά δεν σταματούν και την προπόνηση

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (27/3) η περιστεριώτικη ΠΑΕ έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα για την προπόνηση των παικτών από το τεχνικό επιτελείο. 

Εδώ και αρκετές ημέρες πραγματοποιούνται καθημερινά σε γκρουπ με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Όλα αυτά μετά τις ενέργειες και την πετυχημένη οργάνωση των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου.

Φυσικά στα προγράμματα παίρνουν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές τόσο υπό τις οδηγίες των τριών γυμναστών, όσο φυσικά και με τον συντονισμό από τον τεχνικό Σάββα Παντελίδη. Μάλιστα από την πρώτη μέρα έναρξης των προγραμμάτων παραδόθηκε από τους φροντιστές στο σπίτι του κάθε αθλητή ξεχωριστά ατομικό υλικό προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης με σωματικό βάρος με ελεύθερα όργανα όπως λάστιχα, φούσκες ισορροπίας, στρώμα γυμναστικής, μπάλες bosu κλπ. Επίσης περιλαμβάνει ασκήσεις ατομικής τεχνικής με μπάλα καθώς και ασκήσεις καρδιοαναπνευστικής ικανότητας όπως tabata, HIGH INTENSITY TRAINING.

Ο στόχος του προγράμματος είναι η διατήρηση των ποδοσφαιριστών του συλλόγου σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, όσο μπορεί να είναι δυνατό αυτό, εν όψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Τέλος, στις καθημερινές τηλεδιασκέψεις που γίνονται λαμβάνουν μέρος και οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου οι οποίοι και είναι αυτοί που δίνουν τις κατάλληλες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για τον κορωνοϊό.