Μέχρι τις 8 Μαϊου παρατείνεται η εξόφληση των λογαριασμών που έληγαν τέλος Απριλίου με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Λαμίας.  Μάλιστα η εξόφληση θα θεωρείται μέχρι τότε εμπρόθεσμη και ο καταναλωτής θα έχει την έκπτωση 7%. Αναλυτικά η  ανακοίνωση:

Η Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων και προσπαθειών για την αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του,  και ειδικότερα του περιορισμού των μετακινήσεων με συνέπεια την απαγόρευση εξόφλησης λογαριασμών τελών ύδρευσης αποχέτευσης με φυσική παρουσία στα  ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. ανακοινώνει εκ νέου ότι:

Όλοι οι λογαριασμοί τελών ύδρευσης αποχέτευσης με λήξεις μέχρι τέλος του μηνός Απριλίου μπορούν να εξοφλούνται μέχρι 8 Μαΐου χωρίς καμία επιβάρυνση

Η εξόφληση των παραπάνω λογαριασμών μέχρι 8 Μαΐου 2020 θεωρείται εμπρόθεσμη και οι καταναλωτές θα λαμβάνουν την έκπτωση 7% της εμπρόθεσμης εξόφλησης.

Η εξόφληση των λογαριασμών γίνεται με ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω τραπεζών.

Τέλος προτείνουμε στους καταναλωτές να επιλέγουν την ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών μέσω της ιστοσελίδας της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. στη διεύθυνση www.deyalamias.gr δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση προμήθειας.

Οδηγίες με οπτικοακουστικό υλικό θα βρείτε στο κέντρο της σελίδας της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. (στο σύνδεσμο με τίτλο μάθετε περισσότερα)